Glenn B

Glenn B

2015-Foto-DJ-Glenn-B-de-booker

Van commerciële hits via Reggaeton naar Bubbling en dan weer terug van Happy Hardcore, 90’s en trap tot hedendaagse hits in een interactieve set met microfoongebruik, kan een DJ van tegenwoordig dat ?

Voor Glenn Beense a.k.a. DJ Glenn B is dit een koud kunstje, met jaren ervaring op hoog niveau is dit de DJ die u zoekt voor het ultieme feesjuh ! Glenn runde van 2003 tot 2013 zijn bedrijf Feesjuh.nl op hoog niveau in de discotheken wereld in zowel binnen- als buitenland en met zijn eigen partyconcepten ‘Bling Bling Party’ en ‘Latino Grooves’ wist hij zelfs awards in de wacht te slepen als “Populairste Partyconcept van Nederland” !

Ook op productioneel gebied is Glenn een actieveling, zo scoorde hij een megaknaller met z’n CD reeks “The Masterz of Bubbling” en “Reggaeton Beats”, was Glenn de productionele kracht achter de Apres Ski CD’s van DJ Cor en produceerde hij voor vele bekende artiesten waaronder “K-Liber” en “The Horny Crew”, ook werkte Glenn nauw samen met niemand minder dan Mental Theo in zijn Slam!FM tijd waar Glenn de productie deed voor de wekelijkse “Beukplaat”.

Met z’n eigen singels: “Carnival De Brazil”, “Throw Ya Hands” en “How Bizarre” wist Glenn ook de Nederlandse “Mega Top 100” te bereiken.

Kortom een DJ met veel ervaring en interactie met het publiek: DJ Glenn B vanaf heden exclusief te boeken bij De Boeker Agency !

De Booker Agency | info@deboeker.nl | Tel: 020 – 7 600 610

May 18, 2015