Jan Paparazzi

Jan Paparazzi

Jan Paparazzi

Jan Paparazzi, geboren in 1963 in Pernis, letterlijk onder de rook van Rotterdam waar al snel duidelijk was dat muziek en gezelligheid twee pijlers waren onder zijn bestaan. Er ging op school geen feest of klasse-avond voorbij zonder dat Jan aan de knoppen zat en toen de radiopiraten opkwamen in de jaren 80 was Jan daar uiteraard als de kippen bij om zijn plaatjes te draaien. Jarenlang was hij een bekend geluid op Free Radio Rotterdam, een zeer bekende radiopiraat uit die tijd. In 1987 wilde Jan weleens weten of hij ook zeebenen had en was hij te horen op de zee zender Radio Monique die vanaf een schip, de Ross Revenge, radioprogramma’s uitzond.

Toen in Nederland begin jaren 90 legale commerciële radio mogelijk werd ging Jan aan de slag bij Holland FM. Een radiostation waar het Nederlands product, wat altijd op zijn warme belangstelling kon rekenen, centraal stond. Vervolgens kwam hij terecht bij Veronica waar Robert Jensen hem ontdekte als side-kick voor zijn radioshows en met Robert beleefde hij vele radio-avonturen. Veronica FM, Yorin FM, Noordzee FM het zijn radiostations waar Jan altijd met zijn radiomaat Robert Jensen zijn kunsten vertoonde. En natuurlijk mag zijn rol als voornamelijk zwijgende side-kick in de talkshow Jensen! op RTL5 niet onvermeld blijven. De altijd in smoking met rode strik gehulde Jan werd een cultfiguur in televisieland.

In 2012 besloot Jan terug te gaan naar zijn oude liefde: de radio en met zijn voorliefde voor Nederlandstalige muziek werd hij wederom een graag gehoorde radiopresentator op RADIONL. Een regionale commerciële zender in Noord-Nederland. En sinds vorig jaar is Jan dagelijks te beluisteren op Avro/Tros Sterren.nl Radio waar hij samen met collega’s als Daniël Dekker en Corné Klijn, enthousiast als altijd de presentatie van de Jan Paparazzi Show voor zijn rekening neemt.

Jan Paparazzi is exclusief beschikbaar als DJ en Presentator via De Boeker Agency.

 

De Booker Agency | info@deboeker.nl | Tel: 020 – 7 600 610020 – 7 600 610

April 11, 2015