Rick van Velthuysen

Rick van Velthuysen
Rick van Velthuysen

Rick van Velthuysen

Rick van Velthuysen

Rick van Velthuysen heeft een lange radiogeschiedenis. Voor Radio 538 maakte hij programma als  ‘MiddagRick’ en ‘Midden in de N8Rick’. Op Radio Veronica was hij jarenlang in de ochtend te horen tussen 6:00 en 9:00 uur. In 2014 wint Ricks ochtendshow de Gouden RadioRing voor beste programma.

In februari 2015 verkast Rick naar het weekend van Radio Veronica, om eind 2016 helemaal te vertrekken bij de zender. De laatste maanden is Rick actief als dj op het online radiostation Traffic Radio. Daar presenteert hij de ochtendshow.

 

Rick van Velthuysen begint vanaf januari 2019 bij NPO Radio 2. Voor PowNed gaat hij vier dagen per week tussen 2:00 en 4:00 uur het programma ‘RickvanV’ presenteren. De omroep maakte onlangs al bekend zendtijd op Radio 2 te willen. De uren tussen twee en vier zijn nu nog bedoeld voor jong talent.

Met het nachtelijke programma wil Rick de late luisteraars op Radio 2 ‘onderhouden met een breed toegankelijk programma, van humor tot onderhoudende gesprekken met uiteenlopende studiogasten, van muziek tot inbelgesprekjes met luisteraars.’

Omroepvoorzitter Dominique Weesie: “Rick draagt met zijn jarenlange ervaring bij diverse andere zenders een schat aan ervaring mee en heeft in het verleden al laten zien dat hij excelleert in radio maken. Zijn persoonlijkheid en stijl van radio maken passen goed bij de identiteit van onze omroep.”

Rick en PowNed zijn geen onbekenden van elkaar. De dj was eerder actief voor de omroep als voice-over van het televisieprogramma ‘De Week van PowNed’.

Rick van Velthuysen begint vanaf januari 2019 bij NPO Radio 2.

De Booker Agency | info@deboeker.nl | Tel: 020 – 7 600 610

September 11, 2018