DJ Arlo

DJ Arlo
DJ ARLO

DJ ARLO

Iedereen meeslepen in de energie van de muziek – daar draait het voor mij om!

EDM, Dance, House en een vleugje Hardstyle. De dansmuziek van vandaag, in een commercieel jasje. Volop energie, maar voor iedereen herkenbaar en toegankelijk. Arlo ontwikkelde in de afgelopen jaren een compleet eigen stijl van draaien waar de vonken vanaf vliegen.

 

We komen tegenwoordig allemaal op festivals als Tomorrowland, Mysteryland en zelfs Defqon. Ik merk dat we echt wel toe zijn aan een wat ‘pittigere’ manier van draaien op bijvoorbeeld bedrijfsfeesten’, aldus Arlo, ‘en dan gaat het niet meteen om een techno- of hardstyle-set, maar denk aan dansbare classics en bekende EDM-klappers in de mix’

 

De professionele carriere van Arlo begint al in 1992. Niet in Nederland, maar aan de Spaanse Costa’s. Drie jaar lang werkt Arlo in Spanje als DJ op diverse lokaties. In 1994 besluit Arlo om definitief naar Nederland te vertrekken om voor Radio538 te gaan werken. Dit betekent een eigen programma en forse uitbreiding van het aantal draaiklussen. In de jaren-90 heeft Arlo zo ongeveer op alle podia in Nederland gestaan met de Radio538 drive-in show. De liefde voor live-draaien wint het van de radio – er volgen meer en meer draaiklussen op feesten en festivals. De stijl van Arlo blijft zich ontwikkelen, en met het draaien van herkenbare energieke dance-tracks is Arlo nèt even anders dan de meeste DJ’s.

De Booker Agency | info@deboeker.nl | Tel: 020 – 7 600 610

July 16, 2018