Giel Beelen

Giel Beelen

Giel Beelen heeft alles gedaan wat God verboden heeft. En dat allemaal live op de zender.

Maar er is ook een andere kant aan Giel Beelen. Hij kent de hele popgeschiedenis uit zijn hoofd, gaat regelmatig op de kinderboerderij kijken bij de pasgeboren biggetjes en heeft dozijnen verschillende banen gehad in radioland. Zo werkt hij als tiener al als technicus bij Noordzee FM, Classic FM en Radio 10 Gold, produceert hij bij Stenders In De Middag en later, als hij allang en breed 3FM DJ is, helpt hij de 3FM internet redactie regelmatig uit de brand.

Giel heeft de radio al vroeg in de gaten. Al vanaf zijn achtste levensjaar wil hij bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Via New Dance Radio belandt Giel in de nacht van Radio 3FM. Daar presenteert hij programma’s als Beelen voor je Bek, de Dopeshow, Nachtegiel, De Feestcommissie en Giel Hier.

Door Giels voorliefde voor spraakmakende, eerlijke radio verslijt hij heel wat omroepen. In september 2003 neemt Giel afscheid van zijn geliefde nachtzendtijd om ’s avonds Gigagiel en Hard en Giel te presenteren bij de NPS op 3FM. Bij die zender presenteert hij 20 jaar lang verschillende programma’s, waarvan 12 jaar de ochtendshow. Giel heeft meerdere Marconi-awards, een Gouden RadioRing, de Zilveren reismicrofoon en het wereldrecord radiomaken op zijn naam staan. Sinds 9 oktober 2017 presenteert Giel vol trots de Veronica Ochtendshow.

Giel stopt in September 2020 bij Radio Veronica en gaat direct door naar NPO Radio 2 en verzorgt daar eerst van maandag t/m vrijdag de pré-ochtend tussen 04.00 en 06.00 uur. Als snel verhuist hij en gaat hij van maandag t/m vrijdag de late avond van 22.00 uur tot 24.00 uur presenteren. Giel sluit we werkdag op een fijne manier met je af en er zal altijd live muziek zijn in zijn programma.

DJ Giel Beelen boek je exclusief bij  De Boeker Agency

 

De Boeker Agency | info@deboeker.nl | Tel: +31(0)20 – 7 600 610

June 16, 2015