DJ Peran

DJ Peran
DJ Peran

DJ Peran

Peran Bio 2020

Dj Peran is terug op tournee in 2020 en is het best bekend van zijn house classics gemixed met de sound van vandaag.

Hij heeft gewerkt met vele internationale en Nederlandse artiesten voor verscheidene studio projecten, Is regelmatig gevraagd om songs op te nemen met o.a. Nicky Romero, R3hab, Dj Jean, en vele anderen op labels zoals Spinnin Records en Tiesto’s Musical Freedom label.

Met verschillende projecten zijn er officiele dance remixen gedaan voor bekende artiesten zoals Christina Aquilera, Taylor Swift, Usher, Enrique Iglesias, Marcel woods, en meer.

Door veel tijd door te brengen in de studio maakte dat hem de enige Nederlandse DJ uit Amsterdam die ooit een nummer 1 hit wist te scoren in Amerika, geschreven en geproduceerd.

Hij doet daarbij veel DJ tournee’s over de wereld, zoals in Japan, Amerika, China , Brazilie, Afrika, italie,. Polen, Groot Britanie, Spanje, en nog andere landen.

Zijn herkenbare aanstekelijke sound tijdens feesten gecombineerd met house classics maakt hem een graag geziene gast op allerlei events , waaronder zelfs Europese festivals van 50.000+ of groter.

Grote of kleine feesten , elke avond is een succes te noemen dankzij de goede sfeer met herkenbare House classics.

Het druk bezig zijn met muziek is een levens stijl, en het runnen van een eigen label hoort daar ook bij : Toppassion Records werd eind jaren 90 opgezet samen met goede vriend Eelko van Kooten, Het label is later veranderd naar Spinnin records waar het allemaal begonnen is, uiteindelijk het grootste dance label ter wereld.

Ook typische Nederlandse artiesten ontbraken niet in de studio tijdens het opnemen van nieuwe songs.

Zo had Eurovisie songfestival kandidaat Edsilia Rombley op een middag een keer vocalen ingezongen voor het project “Lick”.

Opgezet met goede vriend DJ Wessel van Diepen van Radio 538. Waarmee samen ook het succesvolle Luvspunge project mee werd op gezet en uitgebracht op het Amsterdamse Outland label.

Daarnaast werden er vele projecten en remixen gedaan, die werden uitgebracht samen met Dj jean onder het “iT record label” , een van de meest toonaangevende labels uit de late jaren 90.

Peran werd gevraagd als een van de residents in de befaamde iT club op de Jean avonden, daar werd veel ervaring opgedaan voor de vele tournees die later volgden, in het Nederlandse club ciruit ,maar ook wereldwijd.

Intussen wordt er ook tijd besteed voor het promoten van nieuwe artiesten, op Peran’s eigen show ZROQ radio, elk weekend te beluisteren op 247ULTRA, het station met meer dan 500.000 luisteraars wereldwijd.

Verder staan veel  nieuwe plaat releases gepland in 2020, en nieuwe shows worden binnenkort aangekondigd , Het belooft een goed en heet jaar te worden !

DJ Peran is exclusief te boeken via De Boeker Agency / Tel 020 7 600 610

De Booker Agency | info@deboeker.nl | Tel: 020 – 7 600 610

January 17, 2020