Silvan Stoet

Silvan Stoet

Oud en Nieuw Museumplein met DJ Silvan Stoet

Silvan Stoet laat zich exclusief vertegenwoordigen door De Boeker Agency

Silvan Stoet heeft door de jaren heen zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van presentatie en entertainment. Hij werkte elf jaar als publieksopwarmer bij tientallen grote tv-shows als Idols, Staatsloterij Show, Weekend Miljonairs en X-Factor.

Sinds 1996 gaat hij al op pad voor o.a. de Radio Veronica Drive-in Show, Yorin FM, de Hitkrant Mega Party en BreakOut Dance Party.

Daarnaast was Silvan vier keer resident DJ van het Holland Heineken House, tijdens de Olympische Spelen in Japan 1998, Australië 2000, Salt Lake City 2002 en Griekenland 2004. Dit evenement groeide uit tot de ontmoetingsplek van sporter en supporter.

Tijdens de Olympische huldigingen zorgde Silvan samen met de VIP gastpresentatoren zoals Erica Terpstra, Jack van Gelder, Paul de Leeuw, Humberto Tan en zelfs Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander van Oranje Nassau voor bijzondere en onvergetelijk momenten.

Ook draaide hij in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 tijdens het Oud&Nieuw Staatsloterij Event op het Museumplein, de Dam en bij het Scheepvaartsmuseum in Amsterdam. Hij werkte samen met Roel van Velzen, Marco Borsato, Anouk, Trijntje Oosterhuis en vele anderen.

Silvan verzorgt in de afgelopen jaren als DJ de events voor bedrijven als Eneco, SHELL, de NS, KPMG, Pon Dealer, Hoogvliet, Mercedes Benz Nederland, Randstad enz. Daarnaast hoor je hem als DJ bij Radio 10.

 

“Als geen ander voelt Silvan de juiste sfeer aan en weet hij van elk evenement een ongekend succes te maken.”

 

De Boeker Agency | info@deboeker.nl | Tel: 020 – 7 600 610

June 13, 2014