Paul Rabbering

Paul Rabbering

Paul Rabbering

Van vrijdag tot en met zondag hoor je Paul op NPO Radio2 tussen 14.00 en 16.00 uur met zijn eigen programma ‘Paul!’ op NPO radio2.  Met het al 15 jaar bestaande Popduel en ook elke week een ‘plagiplaat’ mix van Paul.

Paul is ook al ruim een decennium te horen als voice over stem op NPO3.

Draaien in het land doet Paul naast zijn radio schema ook nog regelmatig. Voor 90’s tot nu zit je bij Paul helemaal goed!

Paul Rabbering is geboren in januari 1979 in Etten-Leur en groeide vanaf zijn vijfde op in Emmeloord.

In 1992, op dertienjarige leeftijd, begon hij bij de lokale omroep Radio Noordoostpolder. Op zijn vijftiende kreeg hij zijn eigen drive-in show. Na de havo wilde Paul maar één ding: dj worden.

Omdat de enige opleiding die een beetje in de richting van het radiovak kwam de School voor Journalistiek was, besloot hij die te volgen. Hij studeerde daar echter af in de richting Televisie!

Eind 2000 kwam BNN op zijn pad. Klaar met zijn opleiding was hij op dat moment nog niet. Anderhalf jaar lang combineerde hij zijn studie met zijn werk bij BNN en de drive-in shows in het weekend.

In 2002 sloot hij zijn studie succesvol af. Bij BNN was Paul werkzaam als radiovormgever en produceerde hij jingles en spots. Daarnaast presenteerde hij iedere zondag op 3FM Top of the Pops.

Bovendien was hij vaste invaller voor het 3FM- programma Wout en deed hij voice-over werk voor BNN. Ook schreef Paul een column in het Top of the Pops-magazine.

In 2004 maakte Paul de overstap naar de KRO. Hij maakt het programma RabRadio, dat elke werkdag van 14.00 tot 16.00 uur op 3FM te horen is.

In 2007 was hij één van de kandidaten van het AVRO-programma “Wie is de Mol?”. Hij was dat jaar ook de winnaar van het nog steeds populaire programma.

In december 2008 was Paul één van de drie 3FM dj’s in het Glazen Huis voor de Serious Request-actie van 3FM en het Rode Kruis, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor vluchtelingenhulp.

Vanaf 2010 presenteert Paul niet alleen zijn populaire RabRadio, maar is hij op de zondagavond tussen 20.00 en 22.00 uur ook te horen op 3Fm met PS Radio. Samen met Sofie van Enk presenteert hij PS Radio en bespreekt alle facetten van liefde en relaties.

In december 2013 mag Paul Rabbering weer aantreden in het Glazenhuis in Leeuwarden. Samen met Giel Beelen en Coen Swijnenberg haalt hij dan ruim 12 miljoen Euro op voor het Rode Kruis.

In September 2014 bestaat het radio programma “Rab Radio” 10 jaar en dit wordt gevierd in de studio met hoogte punten uit de afgelopen 10 jaar. Eind 2016 neemt Paul afscheid bij 3FM en begint een compleet nieuw avontuur bij NPO Radio 2.

Paul Rabbering wordt exclusief vertegenwoordigt door de Boeker Agency. De Boeker Agency is het kantoor voor Radio DJ’s

De Boeker Agency | info@deboeker.nl | Tel: 020 – 7 600 610020 – 7 600 610

June 5, 2014