Frank van’t Hof

Frank van’t Hof
frank-van-f-hof

frank-van-f-hof

Frank van’t Hof boek je exclusief bij De Boeker Agency

Frank van’t Hof maakt vanaf  januari 2016 een nachtprogramma op Radio 2. Frank zit op werkdagen tussen 04.00 – 06.00 uur een eigen programma “Vroeg op Frank”.

Met Frank kan je op NPO Radio2 al lekker wakker worden voordat de ochtend show van Gerard Ekdom gaat beginnen.

Buiten “Vroeg op Frank” is Frank ook betrokken bij het Radio 2 programma “Het Platenpaleis” wat elke vrijdagavond op Radio2 wordt uitgezonden met Marc Adriani.

Van’t Hof deed in 2004 mee aan het eenmalige tv-programma ‘Hey DJ’, waarin BNN op zoek ging naar nieuw radiotalent. Van’t Hof werd vijfde en was daarna onder meer te horen op Kink FM. Momenteel vervangt de dj ook regelmatig programma’s op Radio 2. De Vrijdagavond is ingepland voor het Platenpaleis. Hier hoor je de beste Disco-hits voorbij komen. Een feest op Radio 2 tussen 20.00 en 22.00 uur is het Disco-Time met Frank van ‘t Hof.  Wakker worden in het weekend was nog nooit zo lekker, dan met Frank op Radio 2. Elke zaterdag en zondagmorgen wordt je wakker met Frank op Radio 2 waar hij de lekkerste liedjes van de ochtend draait.

Frank is ook regelmatig in het het land te vinden als DJ. Discotheek of feesttent, het maakt Frank niets uit, hij wil er overal een feest van maken. Frank van’t Hof boek je exclusief bij De Boeker Agency.

 

 

De Booker Agency | Tel: +31(0)20 7 600 610

info@deboeker.nl

March 11, 2016