Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen (Emmeloord, 14 juni 1974) is al bijna 25 jaar een vaste waarde in de Nederlandse radio- en televisiewereld. Hij begon in 1992 als redacteur/verslaggever bij ‘Club Veronica’, de jongerenafdeling van Veronica. Hij werkte in de eerste jaren mee aan radio- en tv-programma’s als Club Veronica Trend, Nederland Muziekland, Radio Romantica en Telekids.

Dat resulteerde in samenwerkingen met dj´s als Robert Jensen, Rob Stenders, Ruud de Wild en Adam Curry. Jeroen produceerde veel van deze shows, maar is ook altijd ‘on air’ te horen geweest als (co-)host. In het verleden presenteerde Jeroen ook al op Radio 2, waaronder een aantal edities van de Top 2000.

Op televisie was hij te zien als presentator in programma´s voor onder meer Veronica, BNN en RTL.
Ook is Jeroen één van de meest gevraagde voice-overs van Nederland. Dat begon in de jaren ’90 al met het bekende Eigen Huis & Tuin en was hij samen met Alfred Lagarde de station-voice van Veronica Televisie.

Vandaag de dag is hij onder meer de vaste stem van veel tv-producties, waaronder de dagelijkse entertainmentshow RTL Boulevard op RTL4 en is hij regelmatig te horen op NPO Radio 2 in zijn eigen programma’s Bureau Kijk in de Vegte en Licence 2 Chill. En van maandag t/m vrijdag is hij te horen met Jan Willem Roodbeen metd e ochtend show van NPO Radio 2.

 

De Booker Agency | info@deboeker.nl | Tel: 020 – 7 600 610

November 24, 2016