2 Trust DJs

2 Trust DJs
2 Trust DJs

2 Trust DJs

Het was in de lente van 2023 toen Ruud van Rijen, multi-platinum producer van Twenty 4 Seven, en Stan van Dinter, al ruim 12 jaar volgeboekt allround dj in binnen- en buitenland, hun krachten bundelden. Met meer dan 45 jaar gecombineerde ervaring in de muziekindustrie als zowel producer en dj(s), is dit duo hier om nieuw leven in alle oude hits te blazen. Alleen de knallers, easy-as-that.

Met een wekelijks item op Radio10 en andere lokale radiostations hebben deze twee heren in zeer korte tijd hun stempel op de muziekindustrie gedrukt. Oude hits worden zorgvuldig geselecteerd, en met respect voor het origineel opnieuw opgebouwd, zodat ze weer draaibaar zijn volgens de hedendaagse standaarden. De naam? The Refix. Te horen? Iedere vrijdagavond, Radio10. Te boeken als dj-act? Jazeker!

Bereid je tijdens een set van 2 TRUST DJs voor op je oude-vertrouwde hands-in-the-airs, je nooit-vergeten sing-a-longs en alle échte dance-classics uit de periode eind jaren 70 tot begin jaren 90. Verwacht het authentieke geluid van vroeger, aangevuld met het club-gevoel van vandaag; oude hits, een nieuwe jas. Gezelligheid voorop. Knallen!

Naast hun eigen DJ-act, waarmee ze al te vinden waren op menig festival, touren de twee ook door het land met hun eigen concept “2 TRUST DJs presents: The Dance Classics”, waar ze hun Refixes een hele avond aan het publiek presenteren. Houd de agenda van verschillende poppodia dus zeker in de gaten!

De Booker Agency | info@deboeker.nl | Tel: 020 – 7 600 610

June 30, 2023