Jan-Willem van Engelen

Jan-Willem van Engelen

jan_willem_van_Engelen

De draaistijl van Jan-Willem van Engelen is vooral Top 40/ Top 100. Maar ook een avond funky, sexy house of dance classics draaien is geen enkel probleem voor Jan-Willem. Door zijn jarenlange ervaring kan hij zich makkelijk aanpassen aan de stijl van de desbetreffende gelegenheid.

Jan-Willem is al jaren één van de vaste DJ’s op de Radio Veronica Show en heeft de afgelopen jaren gedraaid ook gedraaid op evenementen van onder andere: MTV, BNN, Slam!FM, Yorin FM, RTL en TMF.

Ook op luxe bedrijfsfeesten, vip-afterparty’s en diverse besloten evenementen heeft Jan-Willem de afgelopen jaren veel gedraaid als DJ.

Naast het dj’en is Jan-Willem al meer dan tien jaar werkzaam in de entertainment- en muziek industrie. Na een aantal jaren bij een platenmaatschappij gewerkt te hebben werkt Jan-Willem tegenwoordig bij de Sky Radio Group: het radiobedrijf dat onder meer de radiozenders Radio Veronica, Sky Radio 101 FM en Veronica Hitradio exploiteert. DJ Jan-Willem van Engelen is een hele goede allround DJ voor elk besloten en openbaar feest. Voor meer informatie over Jan-Willem kunt u contact opnemen met De Booker Agency.

De Booker Agency | info@deboeker.nl | Tel: 020 – 7 600 610020 – 7 600 610

June 5, 2014