DJ Max Chaos

DJ Max Chaos

Feest-dj MAX CHAOS kent maar 1 stand: VOL GAS…

Met een unieke mix van opzwepende klappers en knallers ga je gegarandeerd helemaal los.

Zijn energieke sound, opzwepende manier van draaien en -natuurlijk- de party-goodies maken elk feest compleet…

Beleef een achtbaan van dikke hits, flash-backs, gekkigheid, confetti en meezingmomenten.

Van Top-40 hits tot Nederlandstalig, van Apres-ski en rock, tot Happy-hardcore, van nieuw tot oud, alles met de foute-energie van de pittigste feest-dj van Nederland!

DJ Max Chaos (Arlo van Sluis) knalt er lustig op los en laat je meezingen op alle bekende hits en classics.

Samen met zijn opzwepende MC verovert Max Chaos alle zalen en feesttenten van Nederland. Elke set zit vol met energie, interactie en de confetti vliegt natuurlijk volop in het rond!

Een set van Max Chaos betekent van voor tot achter knallende meezing-hits en feest!

Let op: niet geschikt voor al-te-brave-feestjes, en de rommel ruimen we niet op 😉

Feest-dj MAX CHAOS… Are youuuuuu Readyyyyy!!!!!

 Biografie:

 De professionele carriere van MAX CHAOS a.k.a Arlo van Sluis, begint in 1992. Niet in Nederland, maar aan de zonnige Spaanse Costa’s. Drie jaar lang werkt Arlo in Spanje als DJ op diverse locaties. In 1994 besluit Arlo om definitief naar Nederland te vertrekken om voor Radio538 te gaan werken. Dit betekent een eigen programma en forse uitbreiding van het aantal draaiklussen. Van Den Helder tot Valkenburg, van Renesse tot Uithuizen… In de jaren-90 heeft Arlo zo ongeveer op alle podia in Nederland gestaan met de Radio538 drive-in show. Na nog een aantal jaar bij Radio Veronica te hebben gewerkt, kies Arlo in 2006 toch definitief voor ‘live-publiek’, en stort zich helemaal op het draaien op feesten en evenementen. De draai-stijl van Arlo was in de jaren ‘90 al uniek, een compleet eigen geluid dat zich kenmerkt door het ‘kort’ draaien van alle soorten tracks door elkaar, en hoge energieniveau. Arlo is een van de DJ’s in het succesvolle 90’s-Unlimited concept, organiseert goed bezochte evenementen en is een veelgevraagde DJ op diverse events. En anno 2015 heeft Arlo zich als MAX CHAOS zich helemaal gestort op zijn grote liefhebberij: knallen als party-DJ op de gekste feesten!

Feest DJ Max Chaos is ook beschikbaar via De Boeker Agency.

 

De Booker Agency | info@deboeker.nl | Tel: 020 – 7 600 610020 – 7 600 610

June 4, 2014