Daniël Dekker

Daniël Dekker

Daniël Dekker is geboren op 8 april 1960.

Na zijn middelbare school gaat Daniël werken bij een bank. Maar door zijn enorme passie voor muziek verruilt hij deze baan al snel om aan zijn radio carrière bij Radio Capitol te beginnen. Daarna maakt hij de overstap naar Radio Decibel in Amsterdam. Hij werkt daar samen met Jeroen van Inkel, Adam Curry en Rob van Someren en dan komt de volgende overstap naar de studio’s van Hilversum.

Daniël werkt negen maanden bij Radio 10 Gold wanneer hij door Dick de Winter in 1988 naar de Tros wordt gehaald. Voor de Tros presenteerde hij op Radio 3 veel programma’s waaronder de Nationale Hitparade Top 100 en daarna volgende onder andere de Tros Top 100, Mega Top 100 en Mega Top 50

Daniël was elke werkdag op Radio 2 te horen met De Gouden Uren. De Gouden Uren was het best beluisterde muziekprogramma van de Publieke Omroep en één van de best beluisterde programma’s van Nederland.

Op zaterdagmiddag presenteert hij Muziekcafé op Radio 2 wat live wordt uitgezonden vanuit De Vorstin in Hilversum. Tevens bepaalt Daniël namens de AvroTros het beleid van Radio 2, 3FM en is hij hoofd muziek bij AvroTros.

Naast muziek en radio maken heeft Daniël ook een passie voor voetbal. Hij is een geboren Amsterdammer en is onlangs door de ledenraad van de Supportersvereniging van Ajax gekozen tot de nieuwe voorzitter.

Daniël Dekker presenteert en draait ook al jaren op evenementen en bedrijfsfeesten.

Daniël Dekker is DJ bij Sterren.nl en de Gouden Uren. Daniel Dekker is exclusief te boeken via De Boeker Agency

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Booker Agency | info@deboeker.nl | Tel: 020 – 7 600 610020 – 7 600 610

June 4, 2014